Food & Health
Friday, 22 February 2019 09:21
၂၁ ရာစုေခတ္မွာ လူတိုင္း အလုပ္မ်ားၾကပါတယ္။ ထမင္းစားခ်ိန္ေလးပဲ အားလို႔ ဆိုၿပီး အားတဲ့ အခ်ိန္ေလးမွာ ေျပးလုပ္တဲ့ အရာတခုက အသက္အႏၲရာယ္ကို ထိခိုက္ေစတာမ်ိဳး မျဖစ္ဖို႔ လိုပါတယ္။
Thursday, 21 February 2019 17:07
ပင္စိမ္းပင္ဟာ ျမန္မာ့ဟင္းခတ္အေမႊးအႀကိဳင္တစ္ခု ျဖစ္ပါတယ္။ ဒါေပမယ့္ နံနံပင္နဲ႔ မဆလာ တို႔ေလာက္ သိပ္မသုံးၾကပါဘူး။
Thursday, 21 February 2019 09:21
ၾကက္သြန္နီနဲ႔ ၾကက္ထုပ္ထုိးတယ္ဆိုတာၾကားဖူးၾကမွာပါ။
Tuesday, 19 February 2019 11:01
ပဲ၏ အက်ိဳးေက်းဇူးဟာ အေညွာက္ေပါက္သြားတဲ႔အခါမွာ အျမင္႔ဆုံးျဖစ္သြားပါတယ္။ ပဲပင္ေပါက္မွာ အင္ဇုိင္းေတြ၊ ပရုိတင္းဓာတ္ေတြ ၊ ဗီတာမင္နဲ႔ သတၱဳဓာတ္ေတြ အမ်ားအျပား ပါဝင္ေနပါတယ္။
Monday, 18 February 2019 17:28
ကၽြဲေကာသီးဟာ Citrus အႏႊယ္ဝင္ျဖစ္ၿပီး ေအာက္ပါ အာဟာရတန္ဖိုးနဲ႔ က်န္းမာေရးဆိုင္ရာ အက်ဳိးေက်းဇူးေတြ ပါဝင္ေနပါတယ္။
Monday, 18 February 2019 11:01
ခ်ိဳတဲ့အစားအစာေတြကို လူႀကိဳက္မ်ားေပမယ့္ ခါးတဲ့ အစားအစာကိုေတာ့ လူတိုင္းမႀကိဳက္ၾကပါဘူး။ ဒါေပမယ့္ ေဆးတိုင္း လိုလို ခါးၾကတာကိုေတာ့ လူတိုင္းသတိထားမိၾကမွာပါ။
Saturday, 16 February 2019 13:58
အသီးႏွင့္အရြက္သာမက အဖူးအပြင့္မ်ားထဲတြင္လဲ အာဟာရဓာတ္ပမာဏ အေျမာက္အျမားပါ၀င္ပါသည္။ အထူးသျဖင့္ အိႏၵိယႏိုင္ငံတြင္ ဟိုးေရွးႏွစ္ေပါင္းမ်ားစြာမွစ၍
Saturday, 16 February 2019 13:01
စမံုစပါး
Saturday, 16 February 2019 12:43
သိပၸံပညာရွင္ေတြရဲ့ ေလ့လာခ်က္ေတြအရ ညစာကို ည ၈ နာရီထက္ ေနာက္က်ၿပီးမွ စားသုံးျခင္းဟာ ခႏၶာကိုယ္တြင္းက အင္ဆူလင္ ပမာဏကို ျမင့္တက္ေစတာေၾကာင့္