Food & Health

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 540

Thursday, 04 April 2019 09:30
ဆားဟာ ဟင္းလ်ာတိုင္းလိုလိုမွာ ထည့္သြင္း ခ်က္ျပဳတ္ေလ့ ရွိၾကတဲ့ မီးဖိုေခ်ာင္သုံးပစၥည္း တမ်ိဳးလည္း ျဖစ္ပါတယ္။ ခႏၶာကိုယ္ရဲ့ လုပ္ေဆာင္ခ်က္ေတြအတြက္ ဆားဓာတ္ဟာ လိုအပ္တယ္ဆိုေပမယ့္

Wednesday, 03 April 2019 16:59
မန္က်ည္းရြက္မွာပါတဲ့ ဖေလဗိုးႏြိဳက္ေတြက ေရာင္ရမ္းမႈကို ေလ်ာ့က်ေစၿပီး နာက်င္ကိုက္ခဲမႈကို သက္သာေစတဲ့အစြမ္း ရွိပါတယ္။  မန္က်ည္းရြက္ဟာ ကိုယ္တြင္း အပူကို ေလ်ာ့က်ေစၿပီး

Wednesday, 03 April 2019 14:32
ဟင္းခတ္အေမႊးအႀကိဳင္အျဖစ္ ဟင္းလ်ာေတြထဲမွာ ထည့္သြင္းခ်က္ျပဳတ္ေလ့ရွိတဲ့ ေလးညႇင္းပြင့္ရဲ့ မူလမ်ိဳးရင္း အစကေတာ့ အင္ဒိုနီးရွားနိုင္ငံကပဲ ျဖစ္ပါတယ္။

Wednesday, 03 April 2019 13:32
ဟင္းလ်ာခ်က္ျပဳတ္ရာမွာ ဆီဟာ မပါမျဖစ္ ပါဝင္ပစၥည္းတစ္မ်ိဳးျဖစ္ၿပီး မိမိ အသုံးျပဳတဲ့ဆီအေပၚမူတည္ၿပီး က်န္းမာေရးသက္ေရာက္မႈေတြကလည္း ရွိေနပါတယ္။ ကိုယ္အေလးခ်ိန္ထိန္းသိမ္းလိုသူေတြအတြက္ေရာ

Monday, 01 April 2019 17:21
လူအမ်ားစုဟာ မနက္မိုးလင္းတာနဲ႔ ေကာ္ဖီအပါအဝင္ အစားအစာေတာ္ေတာ္မ်ားမ်ားကို ပူပူေႏြးေႏြး စားသုံးတတ္ၾကပါတယ္။ ေလ့လာေတြ႕ရွိခ်က္အသစ္ေတြအရ ဆိုရင္ေတာ့ အပူခ်ိန္ ၁၄၀ ဒီဂရီ ဖာရင္ဟိုက္ (၆၀ဒီဂရီဆဲလ္စီးယက္) ထက္ေက်ာ္လြန္တဲ့ အစားအစာေတြနဲ႔

Monday, 01 April 2019 13:30
ၾကက္ဥ၊ ဘဲဥေတြက ေသြးတြင္း မေကာင္းတဲ့ ကိုလက္စထေရာ အဆင့္ကို ျမင့္တက္ေစတယ္ဆိုတဲ့ အယူအဆေၾကာင့္ စားရမွာ ခပ္လန္႔လန္႔ ျဖစ္ေနတတ္ၾကပါတယ္။  တကယ္ေတာ့ ၾကက္ဥ၊ ဘဲဥေတြကို အသင့္အတင့္ စားေပးမယ္ဆိုရင္

Friday, 29 March 2019 16:33
စပ်စ္သီးစားျခင္းကေန က်န္းမာေရးအတြက္ အက်ိဳးေက်းဇူးေတြ ရရွိနိုင္သလိုပဲ စပ်စ္သီးအေစ့မွာဆိုရင္လည္း သင္မသိေသးတဲ့ က်န္းမာေရးအတြက္ ေကာင္းမြန္ေစတဲ့ အာဟာရဓာတ္ေတြ ပါဝင္ေနပါတယ္။

Friday, 29 March 2019 16:16
ဒိန္ခ်ဥ္ကို က်န္းမာေရး ဓာတ္စာတခုအျဖစ္ သိထားခဲ့ၾကေပမယ့္ အားလုံးသိခဲ့သလို ဆိုးက်ိဳးမရွိဘူးလို႔လည္း တထစ္ခ် မေျပာနိုင္ပါဘူး။ ၿဗိတိသၽွေဆးပညာဂ်ာနယ္မွာ ေဖာ္ျပခ်က္အရ ဒိန္ခ်ဥ္အားလုံးရဲ့ ထုတ္လုပ္မႈေဖာ္ျမဴလာ

Friday, 29 March 2019 13:34
နာနတ္သီး စားတဲ့အခါတိုင္း အရည္လည္းမရႊမ္း၊ စားရတာလည္းခက္တဲ့ နာနတ္သီးအူတိုင္ကို လႊင့္ပစ္ေလ့ရွိၾကပါတယ္။ တကယ္ေတာ့ နာနတ္သီး တစ္လုံးလုံးရဲ့ အာဟာရဓာတ္ ေတာ္ေတာ္မ်ားမ်ားဟာ နာနတ္သီးအူတိုင္မွာ