Food & Health

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 540

Friday, 09 August 2019 11:13
လိုင္ခ်ီးသီးထဲတြင္ လူသားတို ့က်န္းမာေရးအတြက္ အေထာက္အကူျဖစ္ေစသည့္ အာဟာရဓာတ္အေျမာက္အမ်ားပါရွိ ပါသည္။

Thursday, 08 August 2019 16:41
ဆြမ္းေမႊးရြက္က  ဘယ္လိုေကာင္းက်ဳိးေလးေတြိေပးတယ္ဆုိတာကို ဗဟုသုတအေနနဲ႕ ေအာက္တြင္ ေဖာ္ျပေပးလိုက္ပါတယ္။

Wednesday, 07 August 2019 16:38
ပဲတီပင္ေပါက္ကို အရြက္ေၾကာ္၊ ဟင္းခ်ိဳ၊ အျပင္ ပဲတီခ်ဥ္အေနနဲ႔လည္း စားသံုးပါတယ္။ ပဲတီပင္ကို အျမစ္ေလးတြဲေလာင္းနဲ႔ အရြယ္အစား ပိန္ပိန္ေလး ႀကိဳက္တဲ့သူေတြရွိသလို ေဖာင္းေဖာင္းေလးမွ ႀကိဳက္တဲ့သူေတြလည္း ရွိပါတယ္။

Wednesday, 07 August 2019 13:56
အစားအေသာက္ဆုိင္ရာ ေလ့လာသူေတြက ၾကက္ဥကို ေရခဲေသတၱာထဲမွာ နည္းစနစ္မွန္မွန္ကန္ကန္နဲ႕ သိမ္းဆည္းသင့္ေၾကာင္းေျပာဆုိခဲ့ျပီး ၾကက္ဥမ်ားကုိ ေရခဲေသတၱာ တံခါးနားမွာ မသိမ္းထားသင့္ဘဲ ေရခဲေသတၱာအလယ္ထပ္မွာသာ ၾကက္ဥကဒ္နဲ႕ စနစ္တက် သိမ္းသင့္ေၾကာင့္ဆုိခဲ့ပါတယ္။

Tuesday, 06 August 2019 09:20
အရိုးအဆစ္ေတြ ႀကံ့ခိုင္သန္မာေစဖို႔အတြက္ ကယ္လ္ဆီယမ္ဓာတ္ဟာ အေရးႀကီးၿပီး ကယ္လ္ဆီယမ္ဓာတ္ အမ်ားဆုံးပါဝင္တယ္လို႔ လူသိမ်ားတဲ့ အစားအစာကေတာ့ နို႔နဲ႔နို႔ထြက္ပစၥည္းေတြပဲ ျဖစ္ပါတယ္။ နို႔နဲ႔နို႔ထြက္ပစၥည္း မႀကိဳက္သူေတြကို ယခုေဖာ္ျပေပးမယ့္

Friday, 02 August 2019 14:59
အစပ္စားျခင္းက ခႏၶာကိုယ္ အေလးခ်ိန္ကို ေလ်ာ့က်ေစနိုင္တယ္လို႔ ေလ့လာမႈအရ သိေပမယ့္ ယခုေနာက္ဆုံး ျပဳလုပ္ခဲ့တဲ့ သုေတသနအရဆိုရင္ေတာ့ အစပ္ အလြန္အကြ်ံစားျခင္းက မွတ္ဉာဏ္ကို ခ်ိဳ႕ယြင္းေစၿပီး ဦးေႏွာက္ ပ်က္စီးျခင္းအထိ ျဖစ္ေစနိုင္တယ္လို႔ ဖတ္ရပါတယ္။

Thursday, 01 August 2019 09:55
အစားအေသာက္ေတြ ခ်က္ျပဳတ္တယ္ဆုိတာကေတာ့  အရသာေကာင္းဖို႔လည္း အေရးႀကီးသလို၊ အာဟာရ ျပည့္ဝဖို႔နဲ႔ က်န္းမာေရးနဲ႔ ညီညြတ္ဖို႔ေတြကလည္း အေရးႀကီးပါတယ္။

Tuesday, 30 July 2019 15:36
ႏွမ္းမည္းေစ့ကို ဟင္းရြက္သုပ္တဲ့ အခါ၊ ကိတ္မုန္႔၊ ေပါင္မုန္႔ ျပဳလုပ္ရာမွာနဲ႔ လက္ဖက္သုပ္ရာမွာ ထည့္စားေလ့ရွိပါတယ္။

Sunday, 28 July 2019 19:36
မႈိမ်ားတြင္ အႏၱရာယ္ကင္းစြာ စားသုံးႏိုင္ေသာ မႈိအမ်ိဳးအစားမ်ား ရွိသလို အဆိပ္ရွိတဲ့ မႈိေတြလည္း ရွိပါတယ္။