Food & Health
Monday, 08 October 2018 17:26
ျမန္မာလူမ်ိဳး အမ်ားစုရဲ႕ အုန္းဆီအသံုးျပဳပံုကေတာ့ ရိုးရွင္းလွပါတယ္။ ဆံေကသာ ေကာင္းျခင္းေတြအတြက္ အမ်ားဆံုး အသံုးျပဳၾကၿပီး ခ်က္ျပဳတ္ရာမွာလည္း အသံုးျပဳၾကပါတယ္။
Thursday, 04 October 2018 17:10
စမ္းသပ္မႈ အသစ္အရ အစပ္မ်ားမ်ားစားေပးျခင္းက အသက္႐ွည္ေစတယ္လို႔ သိရပါတယ္။
Thursday, 04 October 2018 11:24
ေန႔စဥ္ စားေသာက္ေလ့ရွိေသာ ေယဘူယ်အစားအေသာက္မ်ားတြင္ ပါဝင္ေသာ ကယ္လိုရီပမာဏမ်ားကို တြက္ခ်က္ျပထားပါတယ္။
Thursday, 04 October 2018 10:38
႐ံုးပတီသီးကို ေၾကာ္စားရာတြင္လည္းေကာင္း၊ ဟင္းခ်က္ရာတြင္လည္းေကာင္း၊ BBQ လုပ္စားရာတြင္လည္းေကာင္း သံုးျပဳၾကပါတယ္။
Tuesday, 02 October 2018 16:28
ဒန႔္သလြန္႐ြက္ ဟင္းခ်ိဳခ်က္ေသာက္ျခင္း၊ ေၾကာ္စားျခင္းျဖင့္ အစာေၾကေစၿပီး ေသြးတိုးနဲ႕ မူးေမာ္တတ္ျခင္းကို သက္သာေစပါတယ္။
Thursday, 27 September 2018 12:02
စြန္ပလြန္သီးသည္ အေရွ႕အလယ္ပိုင္းေဒသ တစ္ခုလံုးနွင့္ အိႏိၵယတိုက္ငယ္တို႕၌ က်ယ္က်ယ္ ျပန္႕ျပန္႕ စိုက္ပ်ိဳးသည့္ ခ်ဳိၿမိန္ၿပီး လူႀကိဳက္မ်ားေသာ သစ္သီးျဖစ္သည္။
Thursday, 27 September 2018 10:37
ကၽြဲေကာသီးဟာ Citrus အႏႊယ္ဝင္ျဖစ္ၿပီး ေအာက္ပါ အာဟာရတန္ဖိုးနဲ႔ က်န္းမာေရးဆိုင္ရာ အက်ဳိးေက်းဇူးေတြ ပါဝင္ေနပါတယ္။ ကၽြဲေကာသီး တစ္ခြက္စာ (၁၉၀ ဂရမ္) မွာ
Thursday, 27 September 2018 09:59
င႐ုတ္ေကာင္းကို ေရွးေခတ္ကတည္းက ေဆးဝါးအျဖစ္ေရာ ဟင္းခ်က္ျပဳတ္တဲ့အခါမွာပါ အသုံးျပဳခဲ့ၾကတာ ျဖစ္ပါတယ္။ င႐ုတ္ေကာင္းဆိုတာ ဟင္းခ်က္တဲ့အခါ အသုံးျပဳတဲ့ ဟင္းခတ္ အေမႊးအႀကိဳင္ တစ္မ်ိဳးျဖစ္ပါတယ္။
Thursday, 20 September 2018 11:12
သၾကားဓာတ္က အရမ္းစားမယ္ဆိုရင္ က်န္းမာေရး အတြက္ထိခိုက္ႏိုင္မယ္ဆိုတာကို သိၿပီးသားျဖစ္ၾကေပမယ့္ ဘယ္လိုထိခိုက္တယ္ဆိုတာမ်ိဳးကိုေတာ႔ သတိမထားမိၾကပါဘူးလို႕ထင္ပါတယ္။


