Food & Health

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 540

Wednesday, 19 September 2018 09:28
လူတိုင္းလူတိုင္း အသားစိမ္းႏွင့္ ဥအစိမ္းမ်ား စားေသာက္ျခင္းအား ေ႐ွာင္ၾကဥ္သင့္ပါတယ္။ ဒါေပမဲ့ မစားခင္မွာ က်က္ေအာင္ ခ်က္သင့္တဲ့ အျခားအစားအစာေတြလည္း မ်ားစြာ႐ွိပါေသးတယ္။

Monday, 17 September 2018 09:50
မိခင္ႏို႔ႏွင့္ ေအာက္ပါစားစရာမ်ားတြင္ ပါဝင္ေသာ အာဟာရဓာတ္မ်ားသည္ ဦးေႏွာက္ႀကီးထြားမႈ၊ ဦးေႏွာက္၏ေန႔စဥ္လုပ္ငန္းေဆာင္တာမ်ားအတြက္သာမက

Thursday, 13 September 2018 13:01
ခရမ္းခ်ဥ္သီးမွာပါတဲ့ ဗီတာမင္ေအက ဆံပင္ကုိ နက္ေမွာင္သန္စြမ္းေစပါတယ္။ ဆံပင္ အေရာင္မြဲေျခာက္ေျခာက္ျဖစ္ျခင္း၊ ကၽြတ္ျခင္း၊ အဖ်ားႏွစ္ခြျဖစ္ျခင္း တုိ႕အတြက္လည္း အလြန္သင့္ေတာ္တဲ့ အရာ ျဖစ္ပါတယ္။

Thursday, 13 September 2018 11:48
မန္က်ည္းပင္က ေႏြရာသီမွာဆိုရင္ ေအးျမတဲ့အရိပ္ကိုေပးႏိုင္ပါတယ္။ ေႏြပူပူမွာ မန္က်ည္းရိပ္ေအးေအးေလးမွာထိုင္ အၾကမ္းရည္ေသာက္ရင္း အညာဓေလ့အတိုင္း ထန္းလ်က္ေလးစား လက္ဖက္သုပ္ေလးဝါးရတာကေတာ္ေတ္ာေလးအရသာရွိပါတယ္။

Friday, 07 September 2018 17:37
  အခ်ဳိ မႈန္႕ကို ေလွ်ာ့ခ်သံုးျခင္းျဖင့္ စတင္ပါ။ အခ်ိဳမႈန္႕ဟာ အသားေတြရဲ ႔အရသာကိုသာ ျမွင့္တင္ေပးတာ ျဖစ္လို႔ အသီးအႏွံေတြမွာ လံုး၀မသံုးပါနဲ႔။

Thursday, 06 September 2018 17:38
ဆယ့္ႏွစ္လရာသီပတ္လုံး ေဖာေဖာသီသီ ရရွိႏုိင္ေသာ အသီးအမ်ဳိးအစားမ်ားထဲတြင္ Musa မ်ဳိးရင္းဝင္ ငွက္ေပ်ာသီးလည္း တစ္ခုအပါအဝင္ျဖစ္သည္။

Tuesday, 04 September 2018 10:05
ေက်ာက္ဖ႐ုံသီး၏ ဂုဏ္သတၱိမွာ ေအးျမၿပီး အရသာမွာ ခ်ိဳေပါ့ခ်ိဳေပါ့ ျဖစ္ၿပီး အဆုတ္၊ အူမႀကီးကို အားေကာင္းေစပါတယ္။

Tuesday, 28 August 2018 14:00
ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္ကို ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္၊ ဟင္းခ်ိဳ၊ ခ်ဥ္ရည္ဟင္း...စသည့္ ထမင္းၿမိန္ဟင္းလ်ာမ်ားအျဖစ္ စားေလ့ရွိၾကပါတယ္။

Monday, 27 August 2018 12:48
ျမန္မာ့ေဆးက်မ္းမ်ား၏ အလိုအရ၊ အရြက္ကို အသံုး ျပဳ၏။ ကြမ္းရြက္သည္ ဖန္၊ ခါး၊ ပူစပ္ေသာအရသာရွိ၏။ ႏႈတ္ကိုၿမိန္ေစ၏။ သလိပ္ကိုေၾကေစ၏။ ကြမ္းရြက္ဟာ အရြယ္ (၃)ပါးမေရြး လူသား အားလံုးအတြက္ ေဆးဖက္ ၀င္ပါတယ္။